آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۳۳۵۷

هیأت اوکراینی در لندن با کیت کیلاگ دیدار خواهد کرد | مذاکرات برای صلح ادامه دارد

هیأت اوکراینی با فرستاده آمریکایی کیت کیلاگ در لندن دیدار خواهد کرد. این جلسه پس از تعویق نشست وزرای خارجه کشورهای مختلف برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ هیأت اوکراینی قرار است با کیت کیلاگ، فرستاده رئیس‌جمهور ایالات متحده، در لندن دیدار کند. این دیدار پس از آن صورت می‌گیرد که جلسه‌ای که قرار بود وزرای خارجه بسیاری از کشورهای مختلف در آن شرکت کنند، به تعویق افتاد. این خبر توسط یک منبع آگاه از ریاست جمهوری اوکراین به خبرگزاری فرانسه اعلام شده است.

این منبع گفت: «کیت کیلاگ در این جلسه شرکت خواهد کرد، بنابراین جلسه با آمریکایی‌ها برگزار خواهد شد. جلسات دیگری با اروپایی‌ها نیز برگزار خواهد شد. جلسات مختلفی خواهد بود.»

 

مذاکرات صلح در لندن با حضور دیپلمات‌ها و مقامات برجسته

 

قرار بود که در این دیدار، دیپلمات‌ها و مقامات بلندپایه از بریتانیا، ایالات متحده، کشورهای اروپایی و اوکراین گرد هم آیند تا تلاش‌ها برای رسیدن به توافق صلح میان مسکو و کی‌یف را پیش ببرند. جان هیلی، وزیر دفاع بریتانیا، گفت که جلسه وزرای خارجه و مشاوران امنیت ملی قرار است به موضوعاتی نظیر «چگونه آتش‌بس می‌تواند به نظر برسد و چگونه می‌توان صلح را در درازمدت تأمین کرد» بپردازد.

یکی از شرکت‌کنندگان اصلی این جلسه، کیت کیلاگ، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، برای مسائل مرتبط با اوکراین و روسیه بود. وزارت خارجه ایالات متحده اعلام کرد که وزیر خارجه مارکو روبیو، که پیش‌تر در مذاکرات پاریس شرکت کرده بود، به دلیل تداخل در برنامه کاری خود قادر به حضور در این جلسه نخواهد بود.

 

تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان جنگی ۳ ساله

 

با اینکه بریتانیا از انتظارات برای دستیابی به پیشرفت بزرگ کاسته است، این کشور این هفته را برای تلاش‌های دیپلماتیک برای متوقف کردن جنگی که بیش از ۳ سال ادامه داشته، مهم می‌داند. جنگی که پس از حمله تمام‌عیار روس‌ها به اوکراین آغاز شد.

دولت ترامپ هفته گذشته اعلام کرد که مذاکرات به نقطه حساس رسیده است و اظهار کرد که ممکن است ایالات متحده «خود را کنار بکشد» اگر هیچ‌کدام از طرفین به سمت صلح حرکت نکنند. خبرگزاری انگلیسی ای‌بی‌مدیا گزارش داد که ممکن است کی‌یف مجبور به پذیرش شرایط سختی شود، طبق توافقاتی که روس‌ها و ایالات متحده در تلاش برای رسیدن به آن هستند. روزنامه فایننشیال تایمز گزارش داد که رئیس‌جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، پیشنهاد توقف حمله به اوکراین در تمام جبهه‌های فعلی را داده است.

فایننشیال تایمز توضیح داد که یکی از پیشنهادات آمریکا برای حل‌وفصل این بحران، ادامه کنترل مسکو بر مناطق اشغالی اوکراین و پذیرش ایالات متحده مبنی بر اینکه روسیه مالک شبه‌جزیره کریمه است، خواهد بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار